Loading...

 

TEAM

 

You don’t build a business - you build people - and then people build the business

Zig Ziglar
Bij AWP Buro streven we naar kwalitatieve, uitvoerbare projecten. Bij ieder project streven we ernaar het beste van onszelf te geven en sprekende architectuur te brengen. Hoewel het team opgemaakt is met jong bloed, steunt het op stevige schouders, daarom hebben we aan expertise geen tekort.
Dankzij de historie van AWP Buro, voormalig AWP
Architecture & Engineering, en een gemotiveerd team dat thuis is van vele markten en er niet voor terugdeinst een uitdaging aan te gaan, kunnen wij de bouwheer begeleiden in al zijn projecten, van A tot Z. Daarom bieden wij een gevarieerd pakket aan diensten aan; Architectuur, interieurarchitectuur, stedenbouw, wegenis, projectbegeleiding, EPB-studies, veiligheidscoordinatie,…
Zaakvoerder Lise Standaert kreeg in 2015 de fakkel overgedragen van vader Arthur Standaert. Na haar studies Burgerlijk Ingenieur-Architect en Urban Design and Spatial Planning was ze klaar om de zaak over te nemen. Sindsdien wordt er dagelijks gewerkt aan het creëren van kwalitatieve architectuur. Ondertussen groeide het team uit tot een heus architectuurkantoor en staan een resem aan werknemers met verschillende expertises klaar om de bouwheer te begeleiden. Neem gerust hieronder een kijkje wie je in ons kantoor kan treffen.
LISE STANDAERT

Zaakvoerder,
Ir. Architect, Stedenbouwkundige, EPB, Ventilatie en veiligheid

Lise Standaert

 

ANKE PLAS

Interieurarchitect, Verlichtingsadviseur

Anke Plas

 

KIMBERLEY HAZEBROUCK

Architect

KIMBERLEY HAZEBROUCK

 

OLGA BARUCHA

Ir. Architect

OLGA BARUCHA
WIM BONAMI

Bouwkundig tekenaar

WIM BONAMI
REIN HEYE

Bouwkundig tekenaar

REIN HEYE
ARTHUR STANDAERT

Beëdigd landmeter, Stedenbouwkundige

Arthur Standaert

 

 

 

Laten we praten