Loading...

 

INTERIEUR - WAARSCHOOT

Project details

Wat: Interieur - eigen kantoor

Waar: Waarschoot

Bouwheer: AWP Buro

Tijdlijn: Opgeleverd

OPPERVLAKTE: 115m²

Een warme uitstraling waar iedere bouwheer zich welkom en comfortabel zou voelen was het doel. In een pand met weinig direct natuurlijk zonlicht zat de uitdaging erin om een licht, luchtig gevoel te creëren. De patio in het midden van het kantoor brengt centraal licht binnen en zorgt ervoor dat er ter hoogte van de kitchenette een fijne lunchplek ontstaat met zicht op de planten in de patio.

Door alle kasten te voorzien in wit is er genoeg lichtweerkaatsing om de rest van het kantoor op te lichten. Accenten en bureaus in rubberwood zorgen voor de warme toets. Lederen stoelen en zwart schrijnwerk brengt een interessant lijnenspel.

Interessant detail; De dubbele schuifdeuren die de vergaderruimte van de kantoorruimte scheiden, kunnen op verschillende wijzen geplaatst worden om zo meer of minder privacy te bieden. Schrank de deuren voor een densere lijntekening en verminderde zichtbaarheid, sluit beide deuren voor zichtbaarheid zonder geluidsoverdracht en open beide deuren voor meer openheid en circulatie.

 

 

Laten we praten