Loading...

 

ONZE EXPERTISE

 

Architectuur & Stedenbouw

Nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen, maar ook interieurinrichting zijn ons niet vreemd. Wij begeleiden u en uw project in alle stappen van het bouwproces.

In ieder project trachten wij zowel het architecturale aspect als het stedenbouwkundige aspect te betrekken. Met het juiste respect voor de omgeving en creativiteit op het perceel proberen we het project uw droomproject te maken.

Wegenis & riolering

Wij staan ook in voor het ontwerp van de wegenis, riolering, openbare infra- structuur en de inrichting van de publieke ruimte.

Ook hier wordt een totaalconcept aangeboden. Zowel het ontwerp als de volledige technische uitwerking en de opvolging wordt door ons behartigd. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met de overheidsbesturen en de nuts- bedrijven.

Projectbegeleiding & -coördinatie

Het bouwproces is de laatste jaren steeds complexer geworden. Zowel de voorbereidende studies als de volledige opvolging tot de voltooiing van de werken kunnen wij op ons nemen.

Waarmee kunnen we u specifiek helpen: - Haalbaarheidsstudies - Verkavelingsaanvragen - EPB-verslaggeving - EPC - Veiligheidscoördinatie - Ventilatiecoördinatie - Prekadastratie

ONZE AANPAK

1. Kennismaking

Wij leren u kennen, en u leert ons kennen. U formuleert pakket aan wensen en eisen en wij proberen een beeld te vormen van uw droomproject. Op basis van dit gesprek maken we een op offerte op maat. Bij goedkeuring van de offerte vormt dit gesprek de aanzet voor een eerste voorontwerp.

2. Voorontwerp

Met de ideeën van de kennismaking en onze expertise maken we u een aantal voorstellen. Deze worden steeds afgetoetst aan de eisen en normen die van toepassing zijn. Een eerste blik op wat de mogelijkheden zijn voor u en uw project. Nog niet tevreden, of liever nog wat aanpassingen? Dat doen we met plezier.

3. Bouwaanvraag

Tevreden van het ontwerp? Dan zetten wij alle plannen en benodigdheden klaar voor de bouwaanvraag. Wij maken uw dossier klaar om in te dienen en dan kunnen we samen wachten op goedkeuring van uw project.

4. Aanbesteding

Een goedgekeurde bouwaanvraag zet het licht op groen voor aanbesteding en uitvoering. Indien gewenst vragen wij offerte aan de benodigde partijen en voorzien wij uw project van de juiste componenten.

5. Uitvoering

Met goedgekeurde offertes gaat de werf van start. Wij volgen tijdens de werken de werf op en zorgen dat alles volgens planning verloopt.

6. Oplevering

Uw droomproject werd gerealiseerd. Wij bekijken nog een laatste keer samen met u of alles naar wens verlopen is. Als alles naar wens is krijgt u nog een laatste documentatiemap mee met alle plannen en documenten van uw project.
Laten we praten